Om oss

 

Vi är en av Skånes större leverantör av kompletta fest- & eventlösningar.

PA Performance är ett företag som ständigt är i utveckling och har den senaste tekniken inom eventprodukter för att säkerställa ett utmärkt resultat av ert evenemang.

Vi har specialiserat oss på eventutrustning och dekoration. Detta innebär helt enkelt att vi arbetar med all praktisk utrustning, från att kunna inreda en konferens, bygga en mässa, åka på en produktlansering, modevisningar och firmafester till att genomföra era privata fester såsom bröllop, Födelsedagar, studenter, temafester, mm.

I snart närmare 20 år har vi åtagit oss åtskilliga uppdrag framförallt inom bröllop.

Bröllop ligger oss varmt om hjärtat och går hand i hand med vårt

sinne för stil & elegans. Vårt engagemang för varje specifikt jobb skiljer sig

från alla andra och det är därför vi är återkommande och rekommenderas av många kunder och festlokaler.

 

Vi använder oss av världsledande märken för att garantera bästa ljud- och ljuskvalité. De märken som vi använder är bl.a JBL, Crown, Pioneer, Denon, Martin, Allen&Heath, Antari, Showtec, ADJ, Chauvet och Globaltruss.

 

Vi jobbar med alla typer av event - från små privata fest till större företagsevent.

-----------------------------------------------------------------------------------

 

                                                                    Så vem är vi då

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Lite Historik om PA Performance

 

Företaget startade runt 1997 i en källare med två unga killar och en stereoanläggning. Vi gillade musik och hade ofta fester där, på så vis kunde vi få utlopp för våra talanger.

År 1999 tröttnade vi på källaren och ville ta musiken ett steg längre. Vi investerade i en enklare anläggning och drog till en större lokal som vi döpte till Club Magasinet.

År 2001 stod Magasinet klart och vi slog upp dörrarna till en något ruffig lokal på 60 m2. Men de gjorde inget, fick vi bara stå bakom spakarna och underhålla vår publik så var vi dom lyckligaste i världen. Allt flöt på och för vart år som gick växte vårt intresse och med den även anläggningen och lokalen.

År 2005 hade vi skrapat ihopa till en rätt anständig anläggning och erfarenhet. Vi började roa publik även ute på fester, bröllop och andra event.

År 2008 renoverades resten av Club Magasinet. När dörrarna öppnades kunde gästerna festa i en 500m2 stor och pampig lokal, med spännande atmosfär. Idag står Magasinet öppen som festlokal. Jag började då studera lite PA-Teknik och Ljussättning.

År 2011 Registrerades PA Performance som enskild firma, och under årens lopp har vi fått vara med om en hel del spännande evenemang.

År 2012 tog firman ännu ett stort steg och anläggningen växer rejält med en helt ny komplett ljud rigg från JBL. Den största enskilda investering vi gjort än så länge. Samma år startar vi även vårt genomslags koncept - Sound & Light Invisibility

 

År 2014 bröt vi ny mark och breddade vårt sortiment med kompletta tältlösningar med full inredning, just för att kunna erbjuda våra kunder ett så heltäckande koncept som möjligt.

 

// Jag som skriver heter Tobias Gunnarsson

--------------------------------------------------------------------------------

 

Så för alla typer av Event som behöver en förstärkning

av ljudet, förtjänar en riktig ljussättning

eller snyggas till med dekoration.

Tveka inte utan kontakta oss för

En konsultation så berättar

vi mer och optimerar

en lösning just

Utifrån ert

önskemål.

EVENT EQUIPMENT

PA Performance

© 2016 PA Performance

Om PA Performance

Jo bakom det hela står jag Tobias Gunnarsson, en nu 30 årig kille med stort sinne för detaljer. Pedantisk och engagerad i allt som kommer mig kring.

Bosatt strax utanför Eslöv i hjärtat av skåne. Där är jag uppväxt med mycket kontakt till människor som bidragit till att jag idag är en mycket social och positiv person.

Att se positivt på saker och ting är en stark egenskap hos mig.

Intresset för teknik och musik har nog alltid funnits där så i mitt val av yrke får jag det bästa av båda världar, att få pyssla både med den tekniskt avancerade utrustningen samt att få ha en nära kontakt med kunden från planering till slutfört uppdrag är helt fantastisk.

Idag är min uppgift att sköta allt administrativt, inköp och lager. Kundkontakt och planering av diverse uppdrag är även en viktig bit som ligger på mina axlar.

När vi sen kommer till själva genomförandet av evenemanget så är vi några till, var man till rätt plats. Med allt från rätt DJ till rätt musikstil, Serveringspersonal, Tältriggare, etc.

PA Performance
Torparevägen 2
24195 Billinge

Sweden

Org: 851102-4054

Momsregnr: SE851102405401

Godkänd för F-skatt

 

E-post: info@pa-performance.se

www: pa-performance.se

FB: PA Performance

Telefon: 0705642601